Better &
Broadcasters

på Asian Post Office

Kontakt

E-post
events@andbroadcasters.com
Telefon
070 991 81 33

Better & Broadcasters

Ett varmt tack för att ni kom på vårt Better & Broadcaster event och skapade en så trevlig stämning. Extra stort tack till Per Leander och Mikael Färjsjö för era intressanta spaningar om att arbeta för den goda sakens skull!

Vi ser fram emot att se er alla igen på våra kommande tillställningar. Som vi nämnde är nästa event planerat till början av hösten, vi ses då!

Hälsningar,
Mathias, Kattis och Alexander

Kvällens spanare

  • Per är idag Generalsekreterare på Friends och har även haft samma roll på Barncancerfonden, men innan dess har Per avverkat alltifrån Radiotjänst till eTV (för er som minns det) och ComHem. Per hänger ibland med Bajen, ibland med Hans Majestät, ibland på Friends Arena och väldigt ofta ses han med en insamlingscheck under armen.

  • Mikael har jobbat med TV i en evighet, först på Nokia sen även på bl a Boxer, Aftonbladet och Telenor. Idag hittar vi Mikael i en roll som Chef för Insamling och Engagemang på Cancerfonden, ett klassiskt citat från Mikael är just ”Good is the new cool”. Mikael gillar fjälltoppar, Robin Wright, rosa och väldigt ofta ses han på en insamlingsgala.

LaddarLaddar mingelbilder...