Balls &
Broadcasters

på Urban Deli

Kontakt

E-post
events@andbroadcasters.com
Telefon
070 991 81 33

Balls & Broadcasters

Ett varmt tack för att ni kom på vårt Balls & Broadcasters-event och skapade en så trevlig stämning. Extra stort tack till Pontus och Erik för era intressanta spaningar om streamad sport!

Vi ser fram emot att se er alla igen på våra kommande tillställningar. Nästa event är planerat till februari, hoppas att vi ses då!

Hälsningar,
Mathias, Kattis och Alexander

Kvällens spanare

  • Pontus Karsbo är en av grundarna till StayLive som startade som ett passionerat förhållande med Edsbyns IF i kombination med 9 driftiga killar och deras UF-företag i skolan. Bandyplay blev till StayLive och nu driver Pontus en streamingtjänst som bland annat sänder allsvensk innebandy, styrkelyftning och bandyallsvenskan. Såklart med kontor både i Edsbyn och Stockholm!

  • Efter flera år som sportchef på Viasat Sport tog Erik Westberg omvägen via ATG för att i nu inta rollen som sportchef för C More och TV4. Här har han ansvar för såväl fotbolls-VM som de största svenska rättigheterna, Allsvenskan och SHL samt bara under de senaste halvåret fått fira tittarrekord för Fotbollskanalen, hanterat sextrakasserier från en engelsk supporter av Frida Nordstrand och ruttit i ordentligt mot huliganer!

LaddarLaddar mingelbilder...